Skrýt reklamu

Uspory.cz porovnávají nebankovní půjčky online.

Úvěr od Acema nebankovní společnosti - recenze a zkušenosti

Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry. Jednoduché řešení.

Úvěr od Acema nebankovní společnosti - recenze a zkušenosti

Příspěvekod Milan » čtv 18. črc 2024 14:13:54

Jedeme teď ve firmě s financemi celkem na knop, tak zvažuji, abych nám trochu pomohl vzít si někde menší úvěr. Nechci nikoho propouštět, ani snižovat objem práce, všichni jsou výkonní a je pro mě snazší si vzít úvěr, než se pak shánět s novými zaměstnanci na úrovni, co byli ti předchozí. Četl jsem v jednom porovnání o společnosti Acema Credit fungující jako nebankovní s možností si u nich půjčit až do výše několika milionů, což by bylo pak otázkou, na co bychom se byli schopni dostat. Každopádně by mě případně zajímalo, zda jste si u nich někdo úvěr bral a jak jste byl s celým procesem vyřizování spokojen. Děkuji

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Milan

Re: Úvěr od Acema nebankovní společnosti - recenze a zkušeno

Příspěvekod Šárka » stř 24. črc 2024 16:19:01

Mít každý šéf přístup jako vy, tak by to tu hnedka vypadalo jinak. Všude jinde by ty stavy sundali, aby snížili výdaje a vám jde o zachování si svých lidí, takový přístup se mi líbí. Jen tak dál :)
Šárka

Příspěvekod Filip » pát 26. črc 2024 7:55:43

Tak asi bude taky záležet, jak velkou firmu pán má. Korporát to nebude tak prožívat, jako když si malá rodinná firma vypiplá pár jedinců, tak je jasný, že o ně jen tak nebude chtít přijít a bude hledat jinou cestu jak z toho ven. Co vím já, tak Acema půjčuje jak podnikatelům, tak i běžným lidem s celkem slušným splátkovým rozsahem. Jaký podmínky jsou ale dál, už jsem se nepídil, zatím jsem jejich služby nepotřeboval.
Filip

Příspěvekod Martin » úte 30. črc 2024 18:20:08

Taky nemám přehled o podmínkách kdejaký společnosti, pokud si tím člověk neprojde, tak nač se tím zatěžovat. Mě teda naopak dost ulehčili život v podnikání a při rozjedu po kovidu, kdy mi v Acemě pomohli zajistit nějaký potřebný peníze, abych se mohl postavit na vlastní a šlápnout pořádně do toho. Měl jsem čím ručit takže pro mě byli podmínky mnohem víc únosný a na splátce se šlo domluvit, takže myslím, že vše tu jde vyjednat s rozumem.
Martin

Příspěvekod Klára » pát 09. srp 2024 8:05:52

Do dvou týdnu jsem od nich měla peníze.
Klára

Příspěvekod Martin » čtv 15. srp 2024 15:45:39

Myslím, že jsem to měl taky tak nějak podobně ne-li dokonce dřív, ale už si teď nepamatuju, každopádně peníze byly :)
Martin

Příspěvekod Klára » stř 21. srp 2024 8:05:26

Já to tak určitě měla, hlavně jsem furt čekala jestli ještě něco nebudou chtít dokládat a nebo objasňovat a bylo to v klidu. Což mě upřímně mile překvapilo. Si mě zkontrolovali a byl klid.
Klára

Příspěvekod Adriana » čtv 29. srp 2024 8:41:19

Je složité tady získat půjčku, už jsem něco o tom málo četla, ale furt se na to raději chci ještě sama zeptat.
Adriana

Příspěvekod Klára » pát 30. srp 2024 10:13:06

No to záleží, co pro vás znamená ty složitosti. Tady je v podstatě základem to, splnit jejich hlavní podmínku a to je mít čím ručit, mít k tomu nějakou adekvátní nemovitost. Udělají nějakou lehčí kontrolu jestli to uplatíte a pak vám dají vědět. Mně přijde, že v tom člověku dokáží celkem rychle udělat jasno, což bylo fajn z mýho pohledu.
Klára

Příspěvekod Johnek » stř 04. zář 2024 12:56:50

Adriano, pokud budete mít čím ručit a z čeho splácet, abyste u nich prošla, tak je to pak vše ok. Mají úroveň a dá se to s nimi dobře sjednat i na dálku.
Johnek

Další

Zpět na Krátkodobé nebankovní půjčky a úvěry